Lite om oss

Pronto Kakel startades i Italien redan 2004, mitt i navet för grantikeramik. Idag hittar ni oss i Vellinge där vi har vår utställning, verksamheten sträcker sig dock över hela Europa. Vi leverar till branchens alla hörn, från arkitekter till privatpersoner och allt däremellan. Vårt sortiment innefattar de senaste trenderna inom kakel, klinker, uteklinker, mosaik och natursten och enbart den bästa kvaliteten. Pronto Kakel har ett långsiktigt tänk med det sortiment vi leverar, genom att erbjuda bra kvalité säkerställer man att kunden blir nöjd. En nöjd kund är förhoppningsvis en återkommande kund.

Utställning & Öpettider

Vår utställning är stationerad på Kompanigatan 29, 235 32 i Vellinge. Klicka här för en virtuell rundtur i vår utställning.

Tillfäliigt stängt Lördagen 18/9

Ordinarie öppettider:

Måndag - Torsdag 10-18

Fredag 10-16

Lördag 10-14

Helgdagar stängt

Vårt miljöarbete

Frabrikerna som vi sammarbetar med jobbar städigt mot att förbättra sin produktion till att bli mer miljövänliga. En relativt ny teknologi har skapat förutsättningar för fabriker att återvinna mycket av den värmeenergin som krävs för att bränna keramiken. Ett annat sätt där fabrikerna jobbar miljösmart är genom att återvinna gammalt material för att producera nytt. Stora delar av vårt sortiment innehåller upp till 40% återvunnet material, utan att inskränka på kvaliteten. Vårt miljöarbete går ut på att låta kunden bestämma. Ett sådant fall är att vi erbjuder två olika typer av transporter, expresstransport med lastbil eller det miljövänliga alternativet med tåg, mot att det tar ett par extra par dagar. Vi uppmanar alltid kunden att välja det senare alternativet om det inte finns en tidspress. 

Kontakt

Mail: info@prontokakel.se

Växel: 040-46 64 60