Tecno Blu

- Klinker i nyanser från grått mot blått.

Tecno Blu är en minimalistisk klinker serie i den kallare gråskalan för det moderna hemmet med inslag av fossil i designen.

Klinker i åtta färger, Finns även med halvblank yta så kallad Lappato eller semipolerad yta som framhäver att den redan skulle ha varit i bruk under flera årtionden. Detta förfarande, semi-polering görs på fabriken med speciella verktyg så att det plattan får patina. Frostsäker och värmegolvs säker.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

10x10[0]-1 10x10[0]-1
60cm x 60cm RTT
60cm x 60cm LPP
30cm x60cm
30cm x60cm RTT

Tecno Blu.

 

Med utseendet och elegansen av den belgiska kalkstenen Pierre Bleu skapas denna klinker kollektion by Pronto Kakel i Malmö , i denna serie med en extremt innovativ design och utseende , resultatet av den mest avancerade produktionstekniken i kombination med den erfarenhet och kunskap typisk för Pronto Kakel’s klinkers. Klinkern är Vintage grå – blå färg med mörkare nyanser och spår av vitt, Vilket för tankarna till den kalk som finns i naturstenen. Den repning på ytan samt de ojämna kanterna och avrundade hörnen, ger dessa klinkers det typiska utseendet av natursten som urholkats av tidens gång. Seriens design har en skuggad grå yta med vita spår av de kalkkristaller som är typiska för natursten. Den texturerade ytan inspirerad av tekniken så kallad bush – hamrade klinker ger Tecno blu en patina och förstärker dessa typiska fossil punkter och skapar dessutom ett halkskydd. Konceptet en är en mörkgrå, nästan svart färg med något synliga ljusare nyanser.Ytan är inte jämn, men Bush- hamrad och karakteriseras av reliefer som frammanar effekten av åldrad natursten som bilvit repad av tidens gång.

Behöver du hjälp tveka inte att kontakta oss vi hjälper er från start till mål och ritar upp helt efter era förslag i vårt 3D program. Följ oss på Kakeltwitter en blogg om kakel, samt på Facebook.

 

Tecno Blu En Kalkstens Klinker i Vardagsrum By Pronto Kakel Malmö Tecno Blu En Kalkstens Klinker i Vardagsrum1 By Pronto Kakel Malmö Tecno Blu En Kalkstens Klinker på uteplats och runt pool By Pronto Kakel Malmö  Tecno Blu En Kalkstens Klinker på uteplats och runt pool By Pronto Kakel Malmö
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus