Serena

- Klinker serien där dina önskningar går i uppfyllelse.

Serena är en klinker som finns i flera format och färganpassade nyanser för både dekorer och väggkakel.

Skapa det perfekta badrummet eller uteplatsen med denna varma granitkeramik serie. Går att beställa i både matt och semipolerad yta. Klinkern har rakskurna vattensågade kanter så kallad rektifierad och går därför att lägga med en minimal modern fog spalt om 2mm. Klinkern är frostsäker och går utmärkt att använda även till garage eller uteplats.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

10x10[0]-1 10x10[0]-1
30cm x 30cm
45cm x 45cm
60cm x 60cm
30cm x 60cm
Vägg
30x90cm

Serena.

 

Skönheten i materialen och perfektionen av formerna som kommer till liv i serien Serena. En unik kollektion med sitt breda utbud av olika storlekar färger och kakelmosaiker, för perfekt inredning och särskilda kakelbitar som t.ex. sockel, trappnos. Samverkan mellan glaserat stengods / Granitkeramik eller klinker och vanligt kakel som är enkelbränd lera därför är Serena en helt färsk och uttrycksfull kakel och klinker möjlighet som kan komma att skapa fascination, elegans och förfining till ert hus, och av era husdrömmar. Skapa ditt eget drömhus med hjälp av denna fantastiska Italienska Kakel serie by Pronto Kakel i Malmö. Klinker är inte bara snyggt och praktiskt det är också idealiskt i kombination med golvvärme under. Du får ett stengolv som klinker som håller i all evighet både i materialet och i utseendet. Klinker med sten utseende passar även till fasad, håller i alla väder och påverkas inte av sol, vind eller allmänt påslag av mossa och fukt.

 

Klinkern är helt underhållsfri. Klinkern passar även till uteplatsen, runt poolen och även i poolen. Ta även in den läckra sten känslan i badrummet och duschen. I klinker serien finns även detaljer för trappor och runt poolen. Klinker serien hittar du hos Pronto Kakel i Vellinge ca 10 minuter utanför Malmö. Vi på Pronto Kakel jobbar ständigt med att hitta leverantörer som jobbar med miljötänk. Både i sina produkter och i tillverkningen. Stenkänslan kommer fram både på ytan och i sina oregelbundna mönster. Behöver du hjälp tveka inte att kontakta oss vi hjälper er från start till mål och ritar upp helt efter era förslag i vårt 3D program. Följ oss på Kakeltwitter en blogg om kakel, samt på Facebook.

 

Serena Kakel Och Klinker Serie Vardagsrum By Pronto Kakel Malmö Serena Kakel Och Klinker Serie Badrum By Pronto Kakel Malmö Serena Kakel Och Klinker Serie Badrum By Pronto Kakel Malmö Serena Kakel Och Klinker Serie Badrum By Pronto Kakel Malmö
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus