Sahara

- Klinker med strand känsla.

Sahara är en serie som tar till vara på naturen både i sin design och produktion.

Klinker är gjord av 45% återvunnit material. Finns i flera färger och format att kombinera. Granitkeramiken ger en känsla av ljung och sand som man kan uppleva på Öland eller på Falsterbo näsets stränder.
Klinkern har rakskurna vattensågade kanter så kallad rektifierad och går därför att lägga med en minimal modern fog spalt om 2mm. Klinkern är frostsäker och går utmärkt att använda även till garage eller uteplats. Finns även halksäker med antislip i formaten 30x30cm och 30x60cm.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

10x10[0]-1 10x10[0]-1 10x10[0]-1 10x10[0]-1
15cm x 60cm 60cm x 60cm
Antislip 30cm x 30cm
 30cm x 60cm
Antislip 30cm x 60cm
45cm x 90cm

Sahara.

 

Sahara, ekologiska avtryck. Bidra till att bevara resurserna och jorden detta borde vara viktigt för alla. Miljön är inte en abstrakt verklighet, det är en levande verklighet, för att skydda den på ett ansvarsfullt sätt. Detta är en av de punkter som kännetecknar denna serien som ger ett starkt engagemang för en hållbar utveckling av den ”miljö. Från utlåtande presenterar vi serien Sahara. Klinkern i denna serie ger ett viktigt projekt avtryck avseende Keramik och miljöskydd, den har certifierats av Bureau Veritas, som intygar ursprunget för insamlingen av återvinningsmaterial före och efter konsument, återvunnen till 45%. Vi på Pronto Kakel jobbar ständigt med att hitta leverantörer som jobbar med miljötänk. Tänk på att Vi ritar gärna upp din pool eller uteplats i 3D så ser ni innan hur det kommer se ut. Välkomna in till vår Kakelutställning i Vellinge 10 km söder om Malmö. Vill du följa med vad som händer inom kakelvärlden så följ vår blogg kakeltwitter samt Facebook. och håll dig informerad!

 

Sahara Klinker Med En Kansla av Stranden Uteplats Eller Terassen By Pronto Kakel Malmö Sahara Klinker Med En Kansla av Stranden i Vardagsrum Golv By Pronto Kakel Malmö Sahara Klinker Med En Kansla av Stranden i Ett Spa Badrum By Pronto Kakel Malmö Sahara Klinker Med En Kansla Stranden i Ett Spa Badrum By Pronto Kakel Malmö
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus