Pietre Mescolati

- Pietre Mescolati klinker där natur & design förenas.

Pietre Mescolati där natur & design förenas hos Pronto Kakel® i Malmö.

Passar perfekt både inne och ute serien är värmegolv godkänd och tål givetvis frost är frostsäker serien blir därför användbar överallt. Du kan själv skapa olika mönster, eftersom denna serie är helt uppbyggd med format i modul storlek och därför kan alla format blandas i olika typer mönster efter tycke och smak.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

15x60[0] 10x10[0]-1 10x10[0]
10cm x 60cm
20cm x 60cm
30cm x 60cm
22,5cm x 90cm
45cm x 90cm
60cm x 120cmAlla RTT
 •  
15cm x 15cm
Ej RTT
30cm x 30cm
Ej RTT
60cm x 60cm
RTT
 •  
80cm x 80cm RTT
Endast i färgerna
Miele, Nero, Quartzite Grigio och Striato Bianco

Pietre Mescolati

 

Utseende av natursten typ skiffer men med alla fördelar som en granitkeramik har skapar flexibilitet i användning i så väl privata byggnader, offentliga miljöer eller på andra kommersiella ytor som t.ex. barer, restauranger, hotell, butiker mm och skapar kvalité som förblir oförändrad över tid, helt resistent mot slitage, väder och fläckar, samt ger er som kund en enkel hantering och städning.Skapa olika mönster, eftersom denna serie är helt uppbyggd med format i modul storlek och därför kan alla format blandas i olika typer mönster efter tycke och smak.

 

Serien Pietre Mescolati är inspirerad av den naturliga världen för att erbjuda nya perspektiv på livet. Mångfalden av former samt avancerad teknik och kvalité i både produktion och design tillåter kreativa kombinationer av mönster eller former och färg är gjorda med originalitet, för att ge liv åt unika miljöer både inomhus och utomhus.

 

Golv för publika miljöer med hårt siltage.

Denna serien från Pronto Kakel® är den perfekt lösningen. Hög teknisk prestanda utan kompromisser. Golvbeläggningar som ger maximal  teknisk kvalitet och säkerhet i inomhus och utomhus på platser med hög gångtrafik, som barer och restauranger, butiker, gallerior, flygplatser, sjukhus.

 

Naturligt miljövänligt boende.

Kollektionen Pietre Mescolati skapar en elegant atmosfär i varje rum i huset. De bostäder utrymmen är belagda med material som minner om naturen ovasett om det är ett kök eller badrum kommer alltid att skapa harmoni och balans, denna typ va klinker blir heller aldrig omodern. Balans i design och form. En blandning av naturmaterial, innovation och harmoni. Serien skapas med en digital bearbetningsteknik, för att kunna framhäva också de finaste nyanserna i stenarna. Denna produktionsteknik framhäver i detalj den stora variation som finns i naturen, för att skapa en perfekt balans i design av både färg och yta.

 

Tillgängliga format och storlekar i rakskuren variant (går att lägga med minimal fog om 2mm) RTT Mosaik på nät 5x5cm Multistick 30×60, 10×60, 20×60, 30×60, 60×60, 60×120, 45×90, 22,5×90 cm, Format 80x80cm endast i färgerna Miele, Nero, Quartzite Grigio och Striato Bianco

EJ RTT normal pressad platta utan rakskurna kanter i formaten 30×60, 30×30, och 15x15ccm

Halksäker klinker i denna serie format 60×60 cm ANTISLIP.

 

Idag är badrummet en stor del av huset och varför inte förvandla det till ett härligt hemmaspa. Vi på Pronto Kakel hjälper dig gärna att rita upp ditt badrum i 3D CAD det är bara fantasin som sätter gränserna. Läs mer om kakeltrender på www.kakeltwitter.com.

 

Pietre Mescolati | Vardagsrum med Klinker från Italien ur serien Pietre Mescolati färg Marrone Pronto Kakel® Pietre Mescolati | Klinker ur serien Pietre Mescolati granitkeramiken är frostsäker och passar perfekt på uteplatsen färgval striato bianco Pronto Kakel® Pietre Mescolati | Fondvägg med Italiensk Klinker serien heter Pietre Mescolati färg Quarzite grigio Pronto Kakel® Pietre Mescolati | Klinker made in Italy lagd i en klädbutik ur serien Pietre Mescolati färg Crema Pronto Kakel®
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

 • Mån – Tors 10-18
 • Fredag 10-16
 • Lördag 10-14 OBS Tillfälligt stängt Lördag 28/3

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • youtube
 • Pinterest
 • Google Plus