Pietra Naturale

- Kakel och Klinker serie framtagen i varma, naturliga färger.

Pietra Naturale är kakel och klinker som finns både till golv och vägg.

Väggkakel som går att kombinera både med format och färgsättning och med sobra dekorer. Klinker golvet finns i 3 olika ytor, grov, slät och semipolerad.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

10x10[0] 10x10[0]-1 10x10[0]
10cm x 60cm
15cm x 60cm22,5cmx90cm
15cm x 15cm
20cm x 20cm
30cm x 30cm
45cm x 45cm
60cm x 60cm
Vägg24cm x59 cm
10x10[0] 10x10[0]
30cm x 60cm 45cm x 90cm

Pietra Naturale

 

Klinkern Pietra Naturale som ser ut som ett äkta stengolv har blivit en stark trend. Pronto Kakel i Vellinge utanför Malmö har valt ut några serier som uppfyller de kvalitetskrav som behövs för att utseende, teknik och miljötänk ska bli den absolut bästa. Klinker med utseende som trägolv är inte bara snyggt och praktiskt det är också idealiskt i kombination med golvvärme under. Du får ett stengolv som klinker som håller i all evighet både i materialet och i utseendet. Klinker med sten utseende passar även till fasad, håller i alla väder och påverkas inte av sol, vind eller allmänt påslag av mossa och fukt.

 

Klinkern är helt underhållsfri. Klinkern passar även till uteplatsen, runt poolen och även i poolen. Ta även in den läckra sten känslan i badrummet och duschen. I klinker serien finns även detaljer för trappor och runt poolen. Klinker serien hittar du hos Pronto Kakel i Vellinge ca 10 minuter utanför Malmö. Vi på Pronto Kakel jobbar ständigt med att hitta leverantörer som jobbar med miljötänk. Både i sina produkter och i tillverkningen. Stenkänslan kommer fram både på ytan och i sina oregelbundna mönster. Klinkern finns i flera format som även går att kombinera är vanligt att kombinera för att få ett livfullt golv med dess olika utseenden. Klinkern är helt genomfärgad och det innebär att kvalitet är den allra högsta kvalité och klinkern är även frosttålig.

 

Vill du följa med vad som händer inom kakelvärlden följ vår blogg kakeltwitter och håll dig informerad!

 

Pietra Naturale i Badrum Basaltina by Pronto Kakel Malmö Pietra Naturale i Badrum Savana Brera Beige by Pronto Kakel Malmö Pietra Naturale Vardagsrum Lipica by Pronto Kakel Malmö Pietra Naturale Kontor Licica Tortora by Pronto Kakel Malmö
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14 OBS Tillfälligt stängt Lördag 28/3

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus