Pietra Eco

- Naturens egen arkitektur. En miljövänlig klinker.

Pietra Eco klinker serie.

Pietra Eco som är gjord av 40% återvunnit material. En miljövänlig klinker för den medvetna, denna klinker är rustik i sin karaktär och har en modulär uppbyggnad som innebär att man kan blanda flera format. Granitkeramiken går även att få i rektifierat utförande med raka vattensågade kanter från fabriken vilket gör att man kan få en minimal fog om 2 mm.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

12 mm tjock 9 mm tjock
Bioarch klinker Bioarch klinker Bioarch klinker Bioarch klinker
20cm x 20cm 20cm x 30,5cm
20cm x 41cm
 20cm x 20cm 20cm x 30,5 cm
20cm x 41cm
Bioarch klinker
30cm x 60,3cm

Pietra Eco.

 

Denna klinkern från Pronto Kakel är som kronan på verket. Klinker med varma naturliga färger blandat med klassisk italiensk design finns i flera olika färger och format, frostsäker granitkeramik i högsta kvalité. Med de olika storlekarna och samstämd mosaik skapas en harmonisk kombination i alla rum. Perfekt för Spa både ute som inne. Varför inte ta köket ut i trädgården och skapa ett medelhavskök i kryddträdgården. Bjud in dina vänner för att njuta i en lugn god middag med en doft av Italien. Pronto Kakel jobbar ständigt ihop med väl utvalda fabriker som uppfyller alla krav på miljötänk, design, hållbarhet och kvalitet. Det tidlösa utseendet i denna serien gör att om 10 år har du en lika fin miljö som idag.

 

Med de oregelbundna kanterna på de mindre formatet får man en dignitet i serien, tidlösa linjer och färger. Klinker serien är hållbar över tiden både som material och i sin design. I denna klinker serie finns anpassade trappnosar, socklar och andra detaljer som gör Pietra Eco från Pronto Kakel så användbar till alla rum.

 

Pronto Kakel rekommenderar att räkna med 5-10% extra för spill. Tänk på att även kakel och klinker är gjorda av ett natur material, stengodslera, därför finns det naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen. Idag är badrummet en stor del av huset och varför inte förvandla det till ett härligt hemma Spa. Vi på Pronto Kakel hjälper dig gärna att rita upp ditt badrum i 3D CAD det är bara fantasin som sätter gränserna. Vill du följa med vad som händer inom kakelvärlden följ vår blogg kakeltwitter samt Facebook. och håll dig informerad!

 

Pietra Eco Klinker på Terrassen Runt Poolen Uteplatsen Fasaden Färg Grigio By Pronto Kakel Malmö Pietra Eco Klinker I Badrummet Färg Grigio By Pronto Kakel Malmö Pietra Eco Klinker på Terrassen Uteplatsen Fasaden Färg Gialla By Pronto Kakel Malmö Pietra Eco Klinker runt poolen eller på Terrassen Uteplatsen Led Belysning By Pronto Kakel Malmö
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus