På stan Malmö

- På stan Malmö en helt ny modern klinker serie från Pronto Kakel

På stan Malmö en modern klinker serie från Pronto Kakel.

Genom spontana möten som i klinker serien ”På stan Malmö” skapas ibland Unika relationer som sedan förändras genom tidens gång.

På Stan Malmö är en helt ny kollektion som innehåller olika och varierande material för att inspirera och ge liv åt en yta, helt ny serie med individuellt utseende, där bilder av stadens vägar och trottoarer återkommer. Färgerna som speglar staden i serien är 5 moderna färger som återger storstadens puls, serien har en cement och ett betong utseende som ligger helt rätt i tiden.

Färgerna är: – Elfenben,  -Sten, -Jord, – Aska, -Graffiti

Dessa 5 färger gör det möjligt återknyta till historien men är samtidigt moderna, vilket gör serien På Stan Malmö till en raffinerad ingrediens och som skapar nya projekt i en helt modern stil.

På stan Malmö är en klinker som går att välja med både naturliga lätt rundade kanter samt med raka så kallade rektifierade kanter med eller utan semi-polerad yta (en semi-polerad yta ser använd ut som om man hade gått på denna yta under årtionden).

De är små fragment som outplånligt fastnar i minnet, stenarna, gatstenen, trottoarerna, betong, cement, som människor gått på genom århundrade trampade på tusentals gånger, blir en unik och oskiljaktig material, av vilken genom olika färgvariationer indikerar att de hör till en speciell plats. Allt detta sammantaget gör att serien nere på stan enkelt att anpassa i stadens rum.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

På stan Malmö 60x60cm På stan Malmö 30x60cm På stan Malmö 40x80cm
60 x 60cm80 x 80cm 30 x 60cm15 x 60cm10 x 60cm5 x 60cm 40 x 80cm20 x 80cm

På stan Malmö en modern klinker med storstaden i tanken.

 

På stan Malmö med sitt tuffa karga utseende och med klinkerns alla fördelar hittar ni hos Pronto kakel. Köp kakel Malmö.

Klinkern finns i fyra olika storlekar / format, 5×60, 10×60 cm, 15×60 cm cm 30×60 cm, 60×60 cm, 20×80 cm, 40×80 cm 80×80 cm samt 5×5 cm mosaik. Storleken 5×5 cm kan med fördel läggas i fall och skapar då en levande och klassisk vacker cement yta. Den mindre 5×5 cm är ett utmärkt alternativ i ett badrum eller ett spa som mosaik på ark för enkel läggning.

 

Denna klinkern är ett perfekt alternativ för dig som vill ha utseendet av cement golv men som vill slippa bekymmer med fläckar och repor. Nu finns ett helt underhållsfritt alternativ till vanligt betong och som dessutom ger dig en underhållsfri lättskött yta som ej påverkas eller ändrar sin nyans även efter många år i ett våtrum. Absolut högsta kvalitet av granitkeramik där man har skannat in ett 40 tal olika cementplattor vilket gör att varje platta är unik med egna stenintryck och mönster. Detta är helt enkelt en oslagbar kombination av ett prisvärt klinker golv med en lyxig känsla som dessutom är helt underhållsfri. Behöver du hjälp med att rita ditt badrum i 3D? Kontakta oss. Följ vår kakel blogg www.kakeltwitter.com

 

Denna klinker serie har även trappnos, sättsteg, och sockel i samma vackra utseende.

 

Kontakta oss gärna för mer information: info@prontokakel.se

 

Kakel Malmö på stan Malmö hos Pronto Kakel Malmö Kakel Malmö på stan Malmö hos Pronto Kakel Malmö Kakel Malmö på stan Malmö hos Pronto Kakel Malmö Kakel Malmö på stan Malmö hos Pronto Kakel Malmö
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14 OBS Tillfälligt stängt Lördag 28/3

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus