Otta Skiffer

- Den norska skiffern Otta som klinker

Otta Skiffer Klinker.

Otta Klinker som är nära nog identisk med den norska skiffern Otta. Variationen på plattorna är stor. Klinkern har rakskurna vattensågade kanter så kallad rektifierad och går därför att lägga med en minimal modern fog spalt om 2mm. Klinkern är frostsäker och går utmärkt att använda även till garage eller uteplats. Godkänd för värmegolv och är frostsäker.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

10x10[0]-1   10x10[0]-1    
30cm x60cm   15cm x 15cm    

Otta skiffer norsk Skiffer Klinker.

 

Skiffern Otta från Norge med sitt vackra nordiska utseende men med klinkerns alla fördelar hittar ni hos Pronto kakel. Klinkern finns i fyra olika storlekar / format, 15×15 cm 30×60 cm, 60×60 cm samt 5×5 cm mosaik. Storleken 5×5 cm kan med fördel läggas i fall och skapar då en levande och klassisk vacker yta som är vanlig vid just användandet av Jämtlandskalkstenen. Den mindre 15x15cm är ett utmärkt alternativ i ett badrum eller ett spa. I klinker serien finns även i 5×5 cm som mosaik på ark för enkel läggning.

 

Detta är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha utseendet av ottaskiffer men som vill slippa bekymmer med fläckar och repor. Nu finns ett helt underhållsfritt alternativ till Alta Skiffern som ger en underhållsfri lättskött yta som ej påverkas eller ändrar sin nyans även efter många år i ett våtrum eller på terrassen, uteplatsen. Absolut högsta Italienska kvalitet av granitkeramik där man har skannat in ett 40 tal olika äkta skiffer plattor vilket gör att varje platta är unik med egna fossiler och mönster. Detta är helt enkelt en oslagbar kombination av ett prisvärt klinker golv med en lyxig känsla som dessutom är helt underhållsfri. Behöver du hjälp med att rita ditt badrum i 3D? Kontakta oss. Följ vår kakel blogg www.kakeltwitter.com eller på Facebook. Denna klinker serie har även trappnos, sättsteg, och sockel i samma vackra utseende. Kontakta oss gärna för mer information: info@prontokakel.se Denna klinker serie har även trappnos, sättsteg, och sockel i samma vackra utseende.

 

Otta Skiffer på Golv köket, Matplats Norsk Skiffer Som Klinker By Pronto Kakel Malmö Otta Skiffer på Golv Matplats Norsk Skiffer Som Klinker By Pronto Kakel Malmö Otta Skiffer i Kök Norsk Skiffer Som Klinker By Pronto Kakel Malmö Otta Skiffer i Badrum Norsk Skiffer Som Klinker By Pronto Kakel Malmö
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14

Stängt för Jul & Nyår fr.o.m 21/12 t.o.m. 6/1

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus