Opera di Pietra

- Opera di Pietra är en klinker med ytor i både blankt, matt och med grovyta.

Opera di Pietra.

En spännande klinker serie som finns i polerad, matt och med grov yta. Passar utmärkt till offentligmiljö.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

10x10[0]-1 10x10[0]
60cm x 60cm
30cm x 30cm
30cm x 60cm

Stoneworks.

 

Klinkerserien som är perfekt ute som inne. Denna väldesignade eleganta klinker med samstämda färger i flera olika format detta ger ett intryck av äkta natursten. Klinker Serien finns i polerad, matt och med grov yta. Den lite grövre ytan är som gjord att användas utomhus på uteplatsen, trappan eller runt poolen. Denna italienska klinker från Pronto Kakel har designats med naturen egna färger som inspiration. Den rätta stenkänslan med elegant stil. Klinker serien passar både ute som inne, i bad, spa, på terrassen eller varför inte sätta klinkern på väggen så får du ett gediget intryck. I serien finns även väggplattor med eleganta detaljer Pronto Kakel har handplockat de alla bästa granitkeramik fabrikerna i Italien. Kriterier som design, kvalitet och uthållighet är några exempel. Såklart är priset på produkten viktigt men Pronto Kakel naggar inte på kvaliteten på våra kakel och klinker serier.

 

Denna serien kan användas i ett helt projekt och därmed få en röd tråd igenom hela huset.Det går utmärkt att kombinera med varandra och med olika format, färger och ytor. I semi-polerad yta ger en elegant karaktär och en mjuk känsla.Klinker serien hittar du i Pronto Kakels katalog på sidorna 60-61. För att kunna sätta en helhet så finns anpassade trappnosar, socklar och andra detaljer som gör denna klinker serie från Pronto Kakel så användbar till alla rum. Formaten varierar från det största 60×60 cm till den minsta mosaiken i klinker för fall vid dusch och dekor 5×5 cm. Många av de italienska plattorna tjänar på att lägga en fog som är nära i färg med klinkern. Ytan får mer mer helhet och skapar en luftighet, och en öppen känsla i rummet.

 

Opera Di Pietra i badrum by Pronto Kakel Malmö Opera Di Pietra i hotell by Pronto Kakel Malmö Opera Di Pietra i reception på hotell by Pronto Kakel Malmö Opera Di Pietra i badrum by Pronto Kakel Malmö
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus