Nera e Bianca

- Kakel och klinker som sätter svart på vitt.

Nera e Bianca är ett kakel och klinker serie för både vägg och golv som matchas i svart och vitt.

En romantiskt serie som tagen ur TV serien Downtown Abbey.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

10x10[0]-1 10x10[0]
35cm x 35cm
golv, matt
25cm x 56cm
vägg, blank

Nera E Bianca

 

 

Svart och Vit : En harmoni av motsatser.
Kreativitet i två färger, stjärnan i den nya kollektionen Nera e Bianca by Pronto Kakel Malmö. Från mode till möbler , från konst till film, svart och vitt är alltid en lämplig färgkombination för att representera elegans och charm i en tidlös stil. Och ” det är konceptet som ledde till Nera e Bianca , den nya kakel och klinker serien by Pronto Kakel Malmö, där spelet av motsatser bekräftar den obestridda kejsaren av modern design. Svart och Vit ger namn åt det raffinerade enkelbrända vita kaklet med blank yta, perfekt för beklädnad av vägg, och en golvklinker som går att kombinera med matt effekt i storlek från 35×35 cm. En rad olika färdiga förslag som är väl anpassade till den svenska smaken som ger en effekt som är kontrasterande, och med en stark personlighet .

 

Tack vare de många dekorer, erbjuder Vit Svart möjlighet att försköna ännu fler miljöer, och skapa en mångfald av stilar svävande mellan klassicism och innovation: Sidenkänsla för att ge en förfinad och elegant touch till alla rum , dekor med blommor för att lysa upp rummen med en romantisk stämning, och mosaik att öka effekten av en tvåfärgad miljö med en själ och absolut minimalistisk design . Dessutom är de gnisteffekt som tillämpas på remsor i storlek från 2×56 cm och 6×25 cm, och  erbjuder en unika ljusmiljöer. Detaljer som kan kombineras enligt önskemål för att ge till ditt hus en speciell prägel som gör just ditt badrum unikt i förhållande till andra.

Serien hittar du även i Pronto Kakel katalogen. Följ oss på Kakeltwitter en blogg om kakel, samt Facebook.

 

Nera E Bianca I Badrum By Pronto Kakel Malmö Nera E Bianca I Badrum By Pronto Kakel Malmö Nera E Bianca I Badrum By Pronto Kakel Malmö Nera E Bianca I Badrum By Pronto Kakel Malmö
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus