Magma

- Granitkeramik klinker inspirerad av antikens Egypten.

Magma är en klinkerserie som har inspirerats av antikens Egypten.

Klinkern Magma finns även i semi-polerat utförande med rakskurna kanter. Granitkeramiken är frostsäker, värmegolv säker och passar lika bra hemma som i offentlig miljö.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

10x10[0]-1 10x10[0]-1
60cm x 60cm
60cm x 60cm Rakskurna kanter
60cm x 60cm Semipolerad
30cm x 60cm
30cm x 60cm Rakskurna kanter
30cm x 60cm Semipolerad

Magma.

 

Magma dess namn kommer från öknen som omger den egyptiska staden Nithia. I forna tider användes denna sten till att bygga palats och gravar av de romerska kejsarna från Nero till Diocletianus och Constantine, en del av stenen kommer från stenbrott som ligger i den egyptiska öknen. Utvecklingen av designen för denna genom färgade klinker har skapats av en blandning av rester av sand och grus, med ett utseende som minner från sedimentära bergarter till vulkaniska berg. Kännetecknas av färgerna av porfyr, dessa varierar i färgen varierar från vitt till ljus kräm, beige till sand, orange-brun till grå till varmt och kallt. Ytan på denna klinker produkt behandlas med en glasyr som gör att ytan känns grov vid beröring utan att vara för sträv, serien förmedlar styrkan i grov sten i den kraftigt skuggade ytan. Klinkern finns även i en halvblank variant så kallat ”Semi Polerad” Vi visualiserar gärna just ditt hus med vårt unika 3D program för att du ska kunna se hur det blir innan du bestämmer dig. Serien tål givetvis både värmegolv och är frostsäker. Följ oss på Kakeltwitter en blogg om kakel, samt Facebook.

 

 Magma Klinker I Badrum Med Dusch Mosaik By Pronto Kakel Malmö  Magma Klinker Matsal och Kök By Pronto Kakel Malmö Magma Klinker i Vardagsrum Med Soffa By Pronto Kakel Malmö  Magma Klinker i Sovrum By Pronto Kakel Malmö
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus