Le Onde

- Väggkakel i rörelse.

Le Onde kakel med 3D effekt.

Tack vare den fräcka formen på väggkaklet i serien Le Onde bildas en 3D effekt som ser oerhört maffig ut i t.ex. ditt kök. Mixa matta och blanka, eller sätt väggkaklet i rörelse.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

10x10[0]
5cm x 40cm

Le Onde.

 

Le onde serien, En ren, minimalistisk linje med ett format som ”utvecklas” efter (och ibland förutsätt) marknadens krav. Denna serie består av sex färger vågiga. som både glansiga och matta versioner, och kompletteras av Motion och orm, två olika kakel typer som förändrar ytans minimalism med böjda och tredimensionella effekter som ger ett modernt utseende. klicka in på vår blogg och låt dig inspireras.

Minimalistiska väggplattor, kakel, för både kök och bad. Kakelserie med finess. Alla färger finns i både matt och blank som t ex svart och vitt i kombination i format  5×40 cm. Kakel är gjord av lergods och inte bänd på lika hög temperatur som klinker, därför är kakel ett mera poröst material och lämpar sig bäst för vägg i bad eller kök. Denna kakel serie ger ett stilrent och minimalistiskt intryck och kontrasterar fint t ex med golv och bänkskivor. Den matta glasyren ger en sidenmatt yta. Design och kvalitet från Italien med högsta nivå. Titta gärna närmare på färger, storlekar och kombinationer i vår katalog. Kombinera matt svart med blankt svart och få ett effektfullt kök eller vägg i badrummet. Sätt en mörk fog till det vita och få ett tufft uttryck. Vi ritar gärna upp ditt kök i 3D så ser ni innan hur det kommer se ut.

 

Det är bara fantasin som sätter gränser på hur just du kan göra ditt kök eller badrum unikt. Vi på Pronto Kakel hjälper dig gärna med förslag hur man kan kombinera färger och format. Man behöver inte byta kök för att få ett nytt, vi menar att byta kökskakel kan i många fall kännas som ett helt nytt kök. Kanske ett gammalt kakel som har suttit några år rivs bort och ett nytt fräsch men fräscha fogar och silikon mot bänkskivan kan göra att man får en helt ny känsla för att laga mat. Gillar man det italienska köket gillar man också denna italienska kökskakel serien från Pronto Kakel. Vi på Pronto Kakel har letat upp och samlat det bästa kaklet till ert kök.

 

Le Onde Badrum 5x40 Black Matt Black Lucido by Pronto Kakel Malmö Le Onde i kök 5x40 Black Matt  Motion White Lucido by Pronto Kakel Malmö Le Onde i badrum 5x40 Black Matt Motion White Lucido by Pronto Kakel Malmö Le Onde i kök 5x40 Motion White Lucido by Pronto Kakel Malmö
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

 • Mån – Tors 10-18
 • Fredag 10-16
 • Lördag 10-14 OBS Tillfälligt stängt Lördag 28/3

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • youtube
 • Pinterest
 • Google Plus