Jura Klinker

- Klinkern serien JURA by Pronto Kakel.

Jura Klinker som den tyska kalkstenen by Pronto Kakel Malmö.

En kalkstens klinker identisk med den tyska kalkstenen Jura.

Klinkern serie JURA by Pronto Kakel. en klinker serie som är identisk med den tyska kalkstenen Jura, men med klinkerns alla fördelar. Passar utmärkt även i offentlig miljö inne som ute. Finns i 4 färger. Grigio, Beige, Giallo och Sabbia.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

Jura klinker kalkstens utseende  Jura klinker kalkstens utseende  45x45cm
60x60cm 30x60cm 45x45cm

Jura Klinker.

 

Den Tyska Kalkstenen Jura med sitt vackra utseende men med klinkerns alla fördelar hittar ni hos Pronto kakel.   Klinkern finns i tre olika storlekar / format, 45×45 cm 30×60 cm, 60×60 cm samt 5×5 cm mosaik samt multistick mosaik. Storleken 5×5 cm kan med fördel läggas i fall och skapar då en levande och klassisk vacker yta som är vanlig vid just användandet av Jämtlandskalkstenen. Den mindre 5×5 cm mosaiken är ett utmärkt alternativ i ett badrum eller ett spa för att fallet skall bli perfekt 5×5 cm mosaiken är monterad på ark för enkel läggning.

 

Detta är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha utseendet av Jura kalksten men som vill slippa bekymmer med fläckar och repor. Nu finns ett helt underhållsfritt alternativ till kalkstenen som ger er en underhållsfri lättskött yta som ej påverkas eller ändrar sin nyans även efter många år i ett våtrum. Absolut högsta kvalitet av granitkeramik där man har skannat in ett 40 tal olika äkta kalkstens plattor vilket gör att varje platta är unik med egna fossiler och mönster. Detta är helt enkelt en oslagbar kombination av ett prisvärt klinker golv med en lyxig känsla som dessutom är helt underhållsfri.

 

Denna klinker serie har även trappnos, sättsteg, och sockel i samma vackra utseende. Vill du följa med vad som händer inom kakelbranschen följ vår blogg kakeltwitter och håll dig uppdaterad!

Klinkergolv i vardagsrum med kalkstens klinkern Jura By Pronto Kakel Malmö  Närbild Jura Kalkstens klinker by Pronto Kakel färg Grigio  Närbild Jura Kalkstens klinker by Pronto Kakel färg Beige Jura Kalkstens klinker i badrum By Pronto Kakel färg Giallo
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14 OBS Tillfälligt stängt Lördag 28/3

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus