Diamanto Leonora

- Väggkakel Diamanto Leonora med facetterad kant.

Diamanto Leonora är en italiensk designad kakel serie.

Kakelserien som finns i flera format i både svart och vitt kakel går även att kombinera i olika storlekar. Detta Kakel är inspirerad av det viktorianska England med en rustik känsla och med en levande yta. Serien är helt modulär och man kan med fördel skapa franska fönster genom att kombinera olika kakelstorlekar i sitt kök eller badrum eller tvättstuga.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

10x10[0]-1 10x10[0]-1 10x10[0]-1
7,5cm x 15cm 7,5cm x 30cm 5cm x 5cm
15cm x 15cm

Diamanto Leonora.

 

Eklektisk samling av kakel med kvalité in i de även de minsta detaljerna, som presenteras av Pronto Kakel Malmö i färgerna vit, elfenben och svart. Och tack vare avsaknad av mönster, passar de helt perfekt i minimalistiska och moderna miljöer och med dem, deras eko av den klassiska viktorianska stilen från det magnifika England från 800 talet. Serien går att kombinera med både färg och form eftersom den är modulär, därmed kan man skapa vackra egna kungliga kombinationer av dessa kakel, i både köket, badrummet eller varför inte i ert nya Spa. Det är bara fantasin som sätter gränser på hur just du kan göra ditt kök eller badrum unikt. Det finns alltid någon sida på detta kakel som är ner glaserad och därmed kan hemska kakellister helt undvikas.

 

Vi på Pronto Kakel hjälper dig gärna med förslag hur man kan kombinera färger och format. Man behöver inte byta kök för att få en NY kökskänsla, vi menar att byta kökskakel kan i många fall kännas som ett helt nytt kök. Kanske ett gammalt kakel som har suttit några år rivs bort och ett nytt fräsch men fräscha fogar och silikon mot bänkskivan kan göra att man får en helt ny känsla för att laga mat. Gillar man det italienska köket gillar man också denna italienska kökskakel serien från Pronto Kakel. Vi på Pronto Kakel har letat upp och samlat det bästa kaklet till ert kök. Följ oss på Kakeltwitter en blogg om kakel, samt Facebook.

 

Diamanto Leonora kakel i badrum med badkar by Pronto Kakel Malmö Diamanto Leonora kakel i badrum by Pronto Kakel Malmö Diamanto Leonora Kakel i Badrum By Pronto Kakel Malmö Diamanto Leonora Kakel i Badrum By Pronto Kakel Malmö

 

 

 

Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus