Diamanto Estelle

- Väggkakel med facetterade kanter.

Kakel serien Diamanto Estelle.

Kakel serien är en modulär väggkakel som gör det möjligt att skapa en helt egen design genom att blanda flera olika format.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

10x10[0]
7,5cm x 30,5cm 7,5cm x 15cm

Diamanto Estelle.

 

Kollektionen är utvecklingen av den viktorianska serien, som har behållit diamantytan men moderniserats i storlek, mer i linje med gällande dagens krav på konstruktionen. Resultatet är en samling av extremt ren och vacker design som kännetecknas av specifika färgtoner ger bra kontrast till badrumsmöblerna. Kombinera matt svart med blankt svart och få ett effektfullt kök eller vägg i badrummet. Sätt en mörk fog till det vita och få ett tufft uttryck. Vi ritar gärna upp ditt kök i 3D så ser ni innan hur det kommer se ut. Välkomna in till vår Kakelutställning i Vellinge 10 km söder om Malmö.

 

Det är bara fantasin som sätter gränser på hur just du kan göra ditt kök eller badrum unikt. Vi på Pronto Kakel hjälper dig gärna med förslag hur man kan kombinera färger och format. Man behöver inte byta kök för att få ett nytt, vi menar att byta kökskakel kan i många fall kännas som ett helt nytt kök. Kanske ett gammalt kakel som har suttit några år rivs bort och ett nytt fräsch men fräscha fogar och silikon mot bänkskivan kan göra att man får en helt ny känsla för att laga mat. Gillar man det italienska köket gillar man också denna italienska kökskakel serien från Pronto Kakel. Vi på Pronto Kakel har letat upp och samlat det bästa kaklet till ert kök. Följ oss på Kakeltwitter en blogg om kakel, samt Facebook.

 

Diamanto Estelle Nero Kakel I Badrum By Pronto Kakel Malmö Diamanto Estelle Bianco Nero Mix Kakel I Badrum By Pronto Kakel Malmö Diamanto Estelle Bianco Nero Kakel I Badrum By Pronto Kakel Malmö Diamanto Estelle Bianco Nero I Badrum med Kakel By Pronto Kakel Malmo
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus