Buxy klinker

- antibakteriell klinker med silveroxid / Microban

Buxy Klinker serien by Pronto Kakel.

Klinker serien är tillverkad med ny teknologi ”Microban” som gör att ytan förhindrar tillväxt av bakterier och håller sig därför alltid antibakteriell. Reducerar skadliga bakterier med 99.9%. Perfekt för kök, skolor, dagis, sjukhus mm. Serien finns i 4 färger Mandel, Lera, snäckskal, och flinta. Även 5×5 cm klinkermosaik på nät samt klinker multistick för att kunna skapa vackra dekorer i ert kök, eller badrum.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

10x10[0]-1 10x10[0] 10x10[0]
75cm x 75cm90cm x 90cm60cm x 60cm

60,3 x 60,3cm

30cm x 60cm
60,3cm x 60,3cm
(även med grov yta Antislip)
7,5cm x 7,5cm Multistick
5cm x 5cm mosaik

Buxy by Pronto Kakel.

 

En serie som troget replikera de mest exklusiva franska kalkstenar, i Buxy har användningen av penetrerande salter i glasyren skapat delikat mönstring som liknar dess naturliga motsvarighet. Mjuka, organiska nyanser med värme som passar till alla miljöer, både i klassiska eller moderna hem. Buxy klinkern fångar de mest ovanliga och spännande aspekter av Buxy, en sten utvinns i Bourgogne-området och känd för sin skönhet. Den innovativa yta Wellness R10 B utformades och producerades för våta inomhusapplikationer där det finns en stor risk att halka. Den finns även i Anticato (”Antiqued”) version för utomhusbruk, i både 9 och 20 mm tjocklek. Alla versioner av denna klinker, med undantag för Anticato (”Antiqued ‘) versionen har Microban antibakteriellt skydd ett skydd som reducerar antalet skadliga bakterier med 99,9%.

Denna klinker finns i flera format och även i 2 cm tjocklek som går att lägga direkt i sand. 2 centimeters versionen tål ett tryck / Platta om 1450kg, Går därför att kör personbil på med rätt underlag av packad makadam och stenmjöl. Variationen på plattorna är stor. Klinkern har rakskurna vattensågade kanter så kallad rektifierad och går därför att lägga med en minimal modern fog spalt om 2 mm. Klinkern är frostsäker och går utmärkt att använda även till garage eller uteplats. Godkänd för värmegolv. Både med rakskuren klinkerkant såkallad rektifierad och går då att lägga med en minimal fog på 2 mm, eller som vanlig pressad klinker.

Detta är helt enkelt en oslagbar kombination av ett prisvärt klinker golv med en lyxig känsla som dessutom är helt underhållsfri. Behöver du hjälp med att rita ditt badrum i 3D? Kontakta oss. Följ vår kakel blogg www.kakeltwitter.com eller på Facebook. Denna klinker serie har även trappnos, sättsteg, och sockel i samma vackra utseende. Kontakta oss gärna för mer information: info@prontokakel.se

 

Buxy klinker i vardagsrum by Pronto Kakel i Malmö Buxy klinker i badrum by Pronto Kakel i Malmö_Lera_30x60_800 Buxy klinker på Hotel by Pronto Kakel i Malmö Lera_90x90_Mandel_90x90 Buxy klinker i SPA by Pronto Kakel i Malmö SPA Snäckskals Mosaik
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14 OBS Tillfälligt stängt Lördag 28/3

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus