Betong by Pronto

- Betong by Pronto fondväggen med stort F.

Betong by Pronto Kakel i Malmö.

Serien Betong by Pronto är resultatet vår ständiga vilja att hitta nya tuffa moderna design lösningar för våra kunder denna enkla och eleganta form av betong som uttrycker en känsla av en modern livsstil genom användandet av olika ytor och strukturer som verkligen är i 3D med mycket djup som därmed reflekterar det naturliga ljuset som ytterligare ett element för att forma en ny dimension i ert hus. Serien Betong går att få i flera färger kontakta oss på Pronto för mer information.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

10x10[0]-110x10[0]-1
Offzet 20x20cm övriga 40cm x 40cm

Betong by Pronto.

 

Pronto Kakel är ett företag som kännetecknas av en design och kvalité – drivet av en syn på marknaden som kombinerar glädjen av de mest skiftande och specifika behoven som finns på marknaden och hos våra kunder med den mångsidighet, kvalitet estetik, funktionalitet, säkerhet och hållbarhet både i materialvalen och för miljön. Att dessa egenskaper har uppskattas av våra kunder märks tydligt då våra kunder återkommer till Pronto Kakel varje gång ett behov av renovera finns. Vi på Pronto Kakel säljer inte bara kakel, klinker och natursten utan även andra material som t.ex. denna Betong serie som ligger helt rätt i tiden och återspeglar det arkitekttoniska i sin design.Betong modul plattor skapas genom att skapa en hög relief i betongen baserad på användning av originella tredimensionella formar skapar detta 3D effekter och textur av ytorna (kan anpassas med en egen vald färg i den slutliga installationen).

 

Resultatet är en serie BETONG by Pronto denna enkla och eleganta form som uttrycker en känsla av modern livsstil genom användandet av olika ytor och strukturer som reflekterar det naturliga ljuset som ett element för att forma en ny dimension i rummet. En ny möjlighet att skapa något som avviker från den klassiska stenväggen och som banar väg för en oändlig mängd av olika utseenden där bara fantasin sätter gränser. Den slutliga ytan kan anpassas av arkitekten tillsammans med designern med t.ex. blank färg/öppna porer, matt yta eller ogenomskinligt harts tills man uppnår den effekten av åldrande och kanske kemiska angrepp över tiden som arkitekten har haft viljan att uppnå. Serien Betong lämpar sig både för offentliga och privata miljöer, både för inomhus eller utomhus projekt, perfekt för alla nyskapande och uttrycksfulla lösningar som kännetecknas av en modern anda. Samlingen BETONG by Pronto Kakel i Malmö. Dessa produkter utgör en viktig del av det vi vill kunna erbjuda våra kunder som en av de ledande leverantörerna av material till fondväggar och andra former av utsmyckning för innovativa arkitektoniska och dekorativa användningsområden .

 

Stjärnan i kollektionen Betong by Pronto är typen 3D Angolo med alla sina vinklar som skapar skuggor och mönster som skiftar under dagen beroende hur ljuset faller på väggen, och med denna kollektion, främjar vi både kundens och vårt eget varumärke i samarbete med arkitekten har vi skapat en ny vision av arkitektoniska beläggningar för vägg med tredimensionella effekter i hög relief i dessa moduler av plattor i gjorda betong. En rå skönhet, minimalistisk, men ändå kompakt och full av elegans. En ny estetisk känsla som öppnar vägen till en oändlig mängd av experiment med olika former. Ett nytt sätt att anpassa sina miljöer, för hemmabruk eller för offentliga miljöer, från loungen i hotellet till butiken på fina gatan, eller kanske flyplatsen? Oavsett så har denna serie BETONG en given plats, Betong skapar originella tolkningar, som samtidigt både är moderna och funktionella. Behöver du hjälp med att rita upp din fondvägg i 3D? Kontakta oss. Följ vår kakel blogg www.kakeltwitter.com eller på Facebook. Denna klinker serie har även trappnos, sättsteg, och sockel i samma vackra utseende. Kontakta oss gärna för mer information: info@prontokakel.se

 

Betong by Pronto Angolo Grigio med soffgrupp fondvägg By Pronto Kakel i Malmö Betong by Pronto OffZet Nero fondvägg By Pronto Kakel i Malmö Betong by Pronto Angolo Grigio Vardagsrum med skinnfåtölj och fondvägg närbild By Pronto Kakel i Malmö Betong by Pronto Undo Grigio fondvägg med blå soffa By Pronto Kakel i Malmö
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14

Stängt för Jul & Nyår fr.o.m 21/12 t.o.m. 6/1

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus