Atila

- väggkakel för både kök och badrum.

Atila Italiensk kakel serie.

Kakel serien där alla färger finns i både matt och i blankt. Klassiskt kakel med klassisk storlek.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

10x10[0]-1
 30,5cm x 10cm

Atila.

 

Tack vare de många dekorer, erbjuder denna serien en möjlighet att försköna ännu fler miljöer, och skapa en mångfald av stilar svävande mellan klassicism och innovation: Sidenkänsla för att ge en förfinad och elegant touch till alla rum , olika dekorer att använda för att lysa upp rummen med en romantisk stämning, och kakelmosaiker för att öka effekten av en miljö med en själ och absolut minimalistisk design. Dessutom är både de blanka och matt glaserade med en typ av glasyr för att ge ett härligt djup och som tillämpas på kakel i nya moderna storlekar, serien erbjuder unika ljussättnings miljöer. Detaljer som kan kombineras enligt önskemål för att ge till ditt hus en speciell prägel som gör just ditt badrum unikt i förhållande till andra. Pronto Kakel i Malmö ritar ditt badrum eller andra rum i CAD 3D.

 

Trenden med vit kakel i badrummet har ebbat ut och våra kunder efterfrågar en helhetslösning med med varma naturliga färger ofta från samma klinker serie, med en ett par utsmyckningar som exempelvis en fondvägg i avvikande färg men från samma kakel, klinker serie. Serien hittar du även i Pronto Kakel katalogen. Följ oss på Kakeltwitter en blogg om kakel, samt Facebook.

 

Atila Kakel Badrum i By Pronto Kakel Malmö Atila Kakel i Badrum med Handfat By Pronto Kakel Malmö Atila Kakel i Badrum med sexkantig klinker och Badkar By Pronto Kakel Malmö Atila Kakel i Badrum By Pronto Kakel Malmö
Öppettider i butikerna
Öppettider

Sommartider 2019 i vår butik i Vellinge.

Mellan den 11 juli t.o.m. 7 augusti

  • Mån – Lör 10-14

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus