Albero

- Klinkern med riktig trägolvskänsla.

Albero, en träklinker som ser ut som äkta trägolv.

Idealiskt för golvvärme denna granitkeramik klinkern är givetvis även frostsäker och passar både ute som inne. Klinker serien finns i flera format är modulär vilket gör att man kan blanda olika klinker storlekar på samma golv.

Färger

Detalj

Bra att veta

Kontakta oss!

Format

Albero en klinker med trä utseende
20cm x 120cm
15cm x 120cm

Albero.

 

Att klinker som ser ut som ett äkta trägolv har blivit en stark trend. Pronto Kakel i Vellinge utanför Malmö har valt ut några serier som uppfyller de kvalitetskrav som behövs för att utseende,
teknik och miljötänk ska bli den absolut bästa. Klinker med utseende som trägolv är inte bara snyggt och praktiskt det är också idealiskt i kombination med golvvärme under. Du får ett trägolv som klinker som håller i all evighet både i materialet och i utseendet. Klinker med träutseende passar även till fasad, håller i alla väder och påverkas inte av sol, vind eller allmänt påslag av mossa och fukt.

 

Klinkern Albero är helt underhållsfri. Klinkern passar även till uteplatsen, runt poolen och även i poolen. Ta även in den varma träkänslan i badrummet och duschen. I klinker serien finns även detaljer för trappor och runt poolen. Klinker serien hittar du hos Pronto Kakel i Vellinge ca 10 minuter utanför Malmö. Vi på Pronto Kakel jobbar ständigt med att hitta leverantörer som jobbar med miljötänk.
Både i sina produkter och i tillverkningen. Träkänslan kommer fram både på ytan och i sina oregelbundna mönster. Klinkern finns i flera format som även går att kombinera, 15×90 cm och 20×90 cm är vanligt att kombinera för att få ett livfullt golv med dess olika utseenden. Lägg klinker plankorna med lite bredare fog så får man en riktigt skeppsgolv känsla. Använd fantasin för att få den riktiga träkänslan som håller i årtionden.

 

Vi ritar gärna upp din pool eller uteplats i 3D så ser ni innan hur det kommer se ut. Välkomna in till vår Kakelutställning i Vellinge 10 km söder om Malmö. Vill du följa med vad som händer inom kakelvärlden följ vår blogg kakeltwitter samt Facebook. och håll dig informerad!

 

Albero En Träklinker Med Trägolvkansla Runt Poolen By Pronto Kakel Malmö Albero En Träklinker Med Trägolvkansla I Kök By Pronto Kakel Malmö Albero En Träklinker Med Trägolvkansla I Kök By Pronto Kakel Malmö Albero En Träklinker Med Trägolvkansla Uterum eller Spa By Pronto Kakel Malmö
Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14 OBS Tillfälligt stängt Lördag 28/3

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus