KAKEL OCH KLINKER INSPIRATION FRÅN PRONTO KAKEL®

Här hittar du kakel och klinker inspirations bilder på olika rum. Med kakel, klinker, marmor, skiffer mm för både ute som inne. För att ge en idé om hur man kan kombinera färger och format på golv, vägg och fondväggar.

Hör gärna av dig om du har några frågor, vi kan även erbjuda dig att rita upp just ditt rum i 3D med just de material av kakel, klinker, skiffer, kalksten från Portugal, eller marmor från Italien som du är intresserad av.

Beställ Pronto Magazine!

Kakel inspirationsmagasinet Pronto Magazine beställ ditt eget exemplar idag klicka på bilden

 

Vi på Pronto Kakel hämtar vår kakel och klinker inspiration från Kakel landet Italien, vi besöker varje år den största kakelmässan Cersaie I Bologna i norra Italien som är världsledande när det gäller kakel trender, teknik inom framställning av både kakel, klinker, och olika typer av mosaiker som glasmosaik och keramisk mosaik.

Vi väljer ut de bästa kakel leverantörerna, och de bästa kakel serierna från de bästa och modernaste kakelfabrikerna. Vi har valt att jobba med Italiensk kakel och klinker eftersom Italien utan jämförelse är de land som producerar högst kvalité och med den snyggaste designen.

Välkommen att bläddra i vår katalog eller besöka vår 600 m2 utställnings lokal i Vellinge 10 km söder om Malmö. Hitta oss. För dig som vill behålla den rustika känslan i det lite äldre huset passar Terra Kotta från Florens helt perfekt och behåller den klassiska karaktären på ert hus, Terra Kotta finns både som handslagen (handgjord) eller mer modernt utseende med lite rakare kanter och jämnare yta besök gärna vår Terra Cotta sida. Vi har skiffer inspirations sidor för både ute och inne från hela världen, skiffern går att få i praktiskt taget vilken format och yta som man önskar t.ex. slipad, borstad eller blank.

Vi har även skiffertak i design inspirerad från de flesta länder. Besök gärna vår skiffer sida för mer information. Trenden med vit kakel i badrummet har ebbat ut och våra kunder efterfrågar en helhetslösning med med varma naturliga färger ofta från samma klinker serie, med en ett par utsmyckningar som exempelvis en fondvägg i avvikande färg men från samma kakel, klinker serie. Vi är tacksamma för att vi har många nöjda kunder i från hela Sverige både i från Stockholm, Göteborg och Malmö. Men inte minst från grannkommunerna runt Malmö som t.ex. Lund, Lomma, Bjärred.

Men det är kanske på Falsterbo näset med Falsterbo & Skanör men även i Ljunghusen och Höllviken där vi har fått förmånen att leverera allt från kakel & Klinker till badrumsrenoveringar men även till nybyggnation av hus med Natursten som kalksten, marmor och skiffer till både golv och trädgårdsgångar. För mer kakel och klinker inspiration följ gärna vår egen kakelblogg kakeltwitter.com hittar du alltid det senaste inom kakel, klinker, marmor, skiffer och mycket mer. Vi följer kontinuerligt de senaste trenderna från kakeldistrikten i Italien och delar med oss av vår kunskap och hoppas att du ska finna inspiration på denna blogg. Du har möjlighet att ställa frågor direkt till oss eller andra människor som följer vår kakelblogg.

Inspirationmed ett läckert badrum med äkta kalksten från Portugal, badkar i ett stycke färgen är Eris Pronto Kakel®

 

 

Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14 OBS Tillfälligt stängt Lördag 28/3

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus