Fix & Fog

Mapei produkter för plattsättning, t.ex. Fix, Fog, Vattentätning, Avjämning, Flytspackel, Pool system mm. Klicka på bilden för att gå direkt till Mapei’s hemsida för att ladda ner produktbeskrivningar och monteringsanvisningar mm.

Mapei(1)

fuga_fresca_kit Uniplan ECO 20kg_0913_emb_low primer_eco_1-5kg MapesilAC
Polymerbaserad färg för uppfräschning av cement-baserade fogar.  Fiberförstärkt, självutjämnande flytspackel för golv.
• tjocklek: 5 – 50 mm
Akrylprimer med mycket låg emission och god häftningsegenskap. Används inomhus innan avjämning.  Ren ättiksbaserad silikonfogmassa för rörelser upp till 25%.
• kulörer: Transparent samt 26 kulörer
fix-adesilexP10 fix-ultralite S1 15kg int  Mapesilent-Roll ultracolorplus
Vit, högpresterande glidkompenserad cementbaserad fix med förlängd öppentid för montering av glas, keramisk -och marmormosaik Enkomponent flexibel, högpresterande cementbaserad lättvikts fix med Low Dust-teknologi.  Ljudisoleringssystem med låg bygghöjd som läggs mellan bjälklag och avjämningsmassa för att motverka överföring av ljud genom golv.  Snabbtorkande och snabbhärdande, polymerförstärkt, högpresterande, cementbaserad fogmassa för fogar.
mapegum_wps Kerapoxy-Design-3kg-intok Mapeband small Ultrabond P990 1K 15kg int
Flexibelt vätskebaserat tätmembran för vattentätning av invändiga bad och duschrum. Tvåkomponents, dekorativ och syrafast epoxibruk för fogning av glasmosaik, keramiska plattor och natursten. Gummibelagd polyesterväv till bassäng och utvändigt bruk. Polyuretanbaserat lim för hellimning av parkett ock massiva trägolv.

 

Fix och fog produkter från Mapei! Vi på Pronto Kakel tillhandahåller hela Mapei’s sortiment inom fix, fog, flytspackel, tätskikt för både badrum och pooler samt fasader mm.

Vi har produkter som passar lika bra för hemmafixaren som för proffs hantverkaren, Proffsbutiken öppnar redan kl. 07:00.

Mapeis långa engagemang för miljön omfattar också våra anläggningar, produkter och processer – från avfallsminimering till att maximera användningen av återvunnet material. Mapei är stolt producent av lösningar med stort miljöansvar och tillverkar mer än 150 LEED-kompatibla produkter, med branschens största urval av miljövänliga produkter inom bygg.

Mapei har lagt sitt fokus på forskning och utveckling på att utforma ekologiskt uthålliga produkter och systemprodukter som inte innehåller lösningsmedel eller förorenande ämnen. Mapei är stolt innovatör av lösningar med miljöansvar och tillverkar mer än 150 LEED-kompatibla produkter, branschens största urval av miljövänliga produkter. Men även om det är av största vikt att man använder rätt produkter vid montering av keramiska material som kakel och klinker eller natursten, som till exempel marmor, kalksten eller skiffer, så kan inga produkter i världen rädda ett dåligt utfört arbete av t.ex. personer som inte har tillräcklig kunskap om vilka regler som gäller i pooler och badrum. Tänk därför alltid på att denna typen av arbeten alltid skall utföras av fackmän med tillräcklig kunskap för att kunna göra jobbet i enlighet med de regler som gäller, och detta är minst lika viktigt när man renoverar eller bygger om sitt badrum som när man bygger en ny uteplats.

På kakelbloggen kakeltwitter.com kan ni läsa mer om fix, fog, tätskikt för badrum, pool system, vattentätning av betong speciella krav vid utformningen av SPA och mycket mer. Ni kan också ställa frågor direkt till oss på Pronto Kakel om vilket fix ni skall använda i just ert fall vid t.ex. montering av glasmosaik och klinker på uteplatsen.

Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14 OBS Tillfälligt stängt Lördag 28/3

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus