Badrum i 3D

NYTT BADRUM?

VI RITAR DITT BADRUM I 3D CAD

För att kunna erbjuda er en stor variation av material har vi i vår utställning valt att visa så många varianter som möjligt. För att du ska kunna få en bild om plattorna passar in i ditt rum så erbjuder vi dig att rita ditt badrum i 3D precis som ditt badrum är utformat. Vi har mer än hundratusen olika sorters kakel, klinker och naturstens plattor i vårt system.
Kontakta oss gärna så får du veta mer. info@prontokakel.se

badrum-3D-pronto-kakel

Tycker ni det är svårt att välja kakel och klinker till ert badrum? nu gör vi på Pronto Kakel det mycket enklare! Vi har vi vårt 3D cad system cirka hundratusen kakel och klinker plattor från några utvalda keramikfabriker från Italien i systemet ligger även badrumsmöbler och mycket annat. Vi skapar en helt realistisk bild antingen som en bild eller med en 360 graders video med dig själv i mitten vi kan i badrummet eller köket simulera dagsljus med eller utan sol och med släckta eller tända spotlites.

Att få en badrumsritning är lätt! bara kom till oss på Pronto Kakel i Vellinge med alla mått på just ert rum eller badrum (var så noga som möjligt)se ut en kakel eller klinker som ni tycker om och som skulle kunna passa i just ert badrum, så ritar vi upp hela rummet till er.

FRAMGÅNGSRIKA PRESENTATIONER FÖR ALLA RUM KÖK SOM BADRUM

Vi på Pronto kakel hjälper våra kunder att visualisera sina rum och vi presenterar rummen med hjälp av programmet Pallette CAD 3D. Det kan vara ett helt hus eller kanske vardagsrum, kök, uteplats eller varför inte ett badrum / spa. Presentationen görs antingen på bildskärmen, eller med en projektor, vi kan presentera hemma eller på kontoret eller på plats hos oss på Pronto Kakel. Vi skapar en exakt ritning, eller en fotorealistisk bild, stämningsfull akvarell, en 360 graders rums film eller konstnärlig exposé. Kom in på en första virtuell tur hos oss på Pronto Kakel i Vellinge söder om Malmö och titta in i ert nydesignade rum/ badrum. Vi placerar stämningsfulla ljuskällor i ert nydesignade badrumm och använder oss av ljusreflektioner på olika reflekterande ytor. Vi lyssnar på era förslag och kommer med tips och möjliga lösningar för just ert rum / badrum och vi använder oss av olika mönster, material, perspektiv och vyer, allt detta med bara ett enkelt klick.

PERFEKTA SKAPADE REALISTISKA 3D BILDER TACK VARE VÅRA INNOVATIVA AUTOMATISKA MOTIV

Tack vare den automatiska smarta motiv och ljussättningen t.ex. solljus som lyser in genom badrumsfönstret därför är det möjligt för oss att skapa fantastiska realistiska bilder utan komplicerade inställningar. Med bara ett musklick kan det nydesignade rummet visas med direkt fallande eller indirekt ljus, vissa ytor som reflekterar ljuset eller till och med skiftningar och skuggningar för att ge den rätta stämningen. Snabbt, imponerande och så verkligt som om du hade fångat ert NYA badrum med en digitalkamera.

Är du osäker på vad som skulle kunna vara snyggt i just ditt badrum, eller kök? Lugn vi på Pronto Kakel har skapat en kakelblogg för detta ändamål där du kan ställa frågor både till oss på Pronto och andra personer som kan ge dig tips på vad du kanske borde tänkta på innan badrums eller köksprojektet sätts igång. Därför surfa in direkt på kakelbloggen kakeltwitter.com och ställ dina frågor vi hjälper dig med dina kakel eller klinker frågor så fort vi får en möjlighet.

Badrum-3D

 

 

Öppettider i butikerna
Öppettider

Öppettider i vår butik i Vellinge.

  • Mån – Tors 10-18
  • Fredag 10-16
  • Lördag 10-14 OBS Tillfälligt stängt Lördag 28/3

PRONTO KAKEL

Butiker i Malmö/Vellinge Pronto_Kakel_Kontakt_QR_-_Kopia(1)
Butik i Vellinge Kontakt
Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge Tel: 040 – 466 460, E-post: info@prontokakel.se

 

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • Pinterest
  • Google Plus